Vi lever i en meget speciel tid, hvor vi er nødt til at være omstillingsparate som aldrig før. Særligt den måde vi går på arbejde og driver forretning, har ændret sig markant det sidste års tid. Hjemmearbejde er blevet normen og fysiske møder er rykket online.
Indenfor arkitektur og interiør, er det en stor udfordring, at man ikke kan gennemføre fysiske fremvisninger. Det er der dog en løsning på, nemlig 3D visualiseringer.

Hvad er 3D visualiseringer?

En 3D visualisering er i princippet blot en udførlig skitse eller tegning af et projekt. I modsætning til en 2D tegning, som man kun kan betragte fra én vinkel, kan man ’bevæge’ sig rundt i en 3D visualisering og se projektet fra mange forskellige vinkler. På den måde får man langt mere information og flere detaljer med.
Det er et produkt, der kan bruges i flere forskellige typer af virksomheder. Læs mere om 3D visualisering, hvis det lyder som noget, din virksomhed kunne have gavn af.

Et godt alternativ til fysiske fremvisninger

Det er f.eks. oplagt at få lavet en 3D visualisering af et boligprojekt, såsom et nyt lejlighedsbyggeri. Det kan bruges til markedsføring af boligerne på sociale medier, til at finde investorer osv.
En 3D visualisering kan også være et rigtig godt alternativ til fysiske fremvisninger i denne tid, hvor vi skal minimere antallet af personer, vi omgås. Med en 3D visualisering kan man selv gå på opdagelse i lejligheden fra de trygge rammer i ens eget hjem, og opleve bygningen næsten som om, man var der selv.

Skil dig ud med 3D visualiseringer

Lige for tiden er der rigtig mange brancher, der er under stort pres og har mange udfordringer. Derfor er det særligt vigtigt lige nu at differentiere sig, så folk lægger mærke til netop din virksomhed.
3D visualiseringer kan laves i enormt god kvalitet, hvor billederne er helt fotorealistiske. Med sådan en high-end 3D visualisering kan din virksomhed skille sig ud fra mængden og tiltrække en masse god opmærksomhed.
Du vil være involveret i udviklingen af 3D visualiseringen helt fra start til slut, og have mulighed for at komme med rettelser og input undervejs. På den måde sikrer du dig, at den bliver præcis som du ønsker.
Med en 3D visualisering viser du en masse nytænkning og engagement omkring dit projekt, hvilket vil være en klar fordel ift. at tiltrække købere.