Når man skal til at så, er der et bestemt råd, der er godt at følge. Udover man selvfølgelig skal vælge de rigtige frø og det helt perfekte sted at så. Så er det vigtigste næsten, man kan ikke bare spreder sine frø med det samme. Der skal gøres noget forarbejde. Hvis man springer forarbejdet over, kan slutresultatet blive væsentligt ringere. Man kan i værste tilfælde ende med at blive træt af resultatet og være nødt til at starte forfra.

Det her redskaber vil være godt at bruge inden du sår

Hvis du fx skal anlægge en ny græsplæne eller plantage, vil det være en fordel at jorden er jævnet inden. Man får det pæneste resultat ved at gøre det. Der er ikke nogen, der har lyst til at se på ujævn jord. Men ikke nok med et flot resultat er det også vigtigt med gode forhold for planterne og afgrøderne. En Stennedlægningsfræser vil være et godt bud på en metode til at få din jord jævnet på. Stennedlægningsfræseren sørger for at alle jordknolde, sten, rødder og hvad der nu ellers gemmer sig i jorden, bliver jævnet. Maskinen bruger omvendt rotation af en almindelig fræser. Den modsatte rotation gør at rødder, store jordknolde og andre uretmæssigheder bliver gemt under jorden. Den samler stenene op, så de nemt kan fjernes, det kan sammenlignes lidt med en stor mekanisk si.

Hvor og hvem skal anskaffe sig en stennedlægningsfræser

Hvis du skal til at anlægge en ny græsplæne, er en stennedlægningsfræser nærmest uundværlig. Man ser mange gartnere og anvende redskabet. Også hobbylandmænd som fx skal lave en ny fold til sine dyr, vil have gavn af en stennedlægningsfræser. DK-TEC forhandler stennedlægningsfræsere. Hos DK-TEC kan man finde diverse landbrug -og hobbylandbrugsmaskiner både i flere prisklasser, men også i forskellige kvaliteter.