Hos Rhetor møder du kun universitetsuddannede i retorik, som alle mestrer kunsten i at kommunikerer – og det vel at mærke på en overbevisende facon!

Men hvad er retorik for noget, og hvorfor er det relevant i nutidens kommunikationslandskab?

Retorik er en akademisk disciplin, som der fortsat undervises og forskes i på de humanistiske linjer. Det er svært – ja, umuligt ligefrem – at tage retorikken ud af en kommunikationssituation, uanset om det er et analyseeksempel fra de tidligste dage eller en virksomhedspræsentation i vores tid. Retorikken beskæftiger sig ikke kun med det sproglige, men alle former for overbevisning.

Var der nogle, der kunne formidle og fortælle, så budskaberne var mejslet fast i sindet, så var det antikkens store tænkere som Homer, Aristoteles og Cicero. Disse sagnomspundne personligheder mestrede fortællingen og kunne argumentere overbevisende.

Antikkens ord er måske ikke passende til nutidens kommunikation, man det er ikke tilfældigt, at der er skrevet tusindvis af tunge bøger om førnævntes evner inden for kommunikation. Derfor kan vi fortsat bruge deres tilgang til moderne kommunikation, hvortil vi præsenterer nye begreber, som er lette at huske og hjælper med at sikre effektiv og overbevisende formidling.

Besøg vores hjemmeside og se på vores mange kurser, der hjælper dig med at få personlig gennemslagskraft, giver dig evnen til at bryde igennem støjen, lærer dig at skrive levende tekster, gør din PowerPoint præsentation stærkere og meget mere!

Har du særlige ønsker til individuelle kurser eller foredrag for et større publikum, er du velkommen til at kontakte os for nærmere information.