Ønsker du også, at din hund skal have den bedst mulige komfort og tryghed både i hjemmet og på farten? Så bør du anskaffe dig et hundetæppe til din bedste ven. Det er vigtigt, at du finder det helt rigtige hundetæppe til lige præcis din hund. Et hundetæppe er ofte fremstillet i et særligt blødt materiale, der kan give varme og en følelse af tryghed for din hund. Du kan lægge det i sofaen til en hyggelig filmaften, hvis ikke du ønsker, at din hund skal ligge direkte på sofaen. Du kan også lægge det i kurven, så sengen bliver ekstra blød eller tage det med i bilen, når I skal på farten med hunden. Uanset hvad du regner med at bruge et hundetæppe til, så kan du være helt sikker på, at din hund bliver glad for det. Når hunden ligger på tæppet, sætter den sit aftryk på det, hvilket vil sige at den aflægger noget duft i tæppet. Dette gør at hunden vil føle sig tryg og hjemme på tæppet, da det har en velkendt duft. Det er også en god idé at medbringe tæppet, hvis hunden skal passes, i mens I er på ferie. På den måde kan hunden skabe trygge rammer alle steder. Du kan her finde et stort udvalg af hundetæppe.

Hundens søvnrytme

Hunde har en meget anderledes søvn- og døgnrytme end os mennesker. Vi sover typisk kun én gang hen over natten, hvor hunde derimod sover flere gange om dagen. Sammenlagt sover hunde mellem 12-16 timer i døgnet, hvilket er omkring dobbelt så meget som mennesker gør. Især hvalpe og ældre hunde sover meget, da de har et større behov for søvn. Til gengæld har mere energiske og aktive hunde ikke samme behov for søvn i 24 timer. Uanset hvad, bruger hunde meget tid på at sove, og derfor fortjener de også at ligge så komfortabelt som muligt.

Et hundetæppe findes i mange forskellige farver og materialer, og det er yderst vigtigt, at du finder noget, som både falder i din og din hunds smag. Du kan bl.a. finde et hundetæppe i imiteret pels, som er flot og utrolig blødt for hunden. Tæppet er lavet i pjusket imiteret pels, der tilføjer elegance og komfort til hundesengen eller puden. Et hundetæppe behøver ikke være grimt og kan faktisk være med til at skabe et iøjnefaldende element i din indretning.