Entreen er i langt de fleste tilfælde det første, dine gæster ser af dit hus. Derfor skal entreen helst se godt ud, så gæster og andre udefrakommende får et godt indtryk af dit hjem, så snart de træder ind i boligen. En af de vigtigste komponenter i entreen er hoveddøren, da det jo er den, man skal igennem, for overhovedet at komme ind i boligen, og dermed det allerførste inventar man ser udefra.

Hoveddøren kan hjælpe med at bringe ekstra lys ind i entreen

En af de egenskaber der ofte forbindes med noget positivt i en entre, er hvis den virker lys og rummelig. Den klart bedste måde at skabe en lys entre på, er ved at lade naturligt lys ind. Det er ikke sikkert, at der er plads til vinduer i entreen, så i stedet må der findes en anden løsning på problemet. Den er heldigvis ikke så svær at finde, da der findes mange hoveddøre, der er helt eller delvis lavet af glas. På den måde kan du få en god mængde lys ind uden vinduer, hvilket kan skabe den lyse og rummelige fornemmelse i entreen.

Hoveddøren kan også skabe sammenhængskraft i resten af hjemmet

I nogle boligindretninger kan man finde en rød tråd igennem inventaret i hjemmets forskellige rum. Den røde tråd kan nemt få sin begyndelse ved hoveddøren. Det kan gøres på flere forskellige måder, så i sidste ende kommer det an på personlige præferencer. Du kan f.eks. vælge en hoveddør, der følger et tema i farverne fra resten af møblerne i hjemmet, så det hele hænger sammen på den måde. Det kan også være i materialerne, at den røde tråd findes, altså at der er indrettet med de samme materialer igennem hele boligen. For at finde den perfekte hoveddør fra Bango, så shop her.