Sommeren er ved at være forbi. Det betyder at vejret skifter og det igen bliver koldere udenfor. Det betyder også at man igen skal have varmere tøj på, både ind og ude. Kan du finde de gamle klæder frem fra sidste år, eller er det på tide at få skiftet ud i noget af det?

Hvad mangler du?

Når man går ind i en ny sæson, er det en god ide at starte med at skabe sig et overblik over hvad man har, og dermed finde ud af hvad man mangler. Måske har du alligevel ikke så mange langærmede trøjer som du forestillede dig? Måske fik du aldrig købt støvlerne sidste år? Eller måske trænger du bare til at få skiftet lidt ud i det brugte? Skab dig et overblik, så du ikke kommer hjem med det du allerede har.

Det handler om den rigtige sammensætning

For mange er det vigtigt at have et hav af forskellige sammensætningsmuligheder, hvor det for andre er nok med at par stykker fra hver kategori. Uanset hvad du foretrækker, er det en fordel at anskaffe sig tøj, som kan sættes sammen. På den måde får man mulighed for at få brugt det hele. Ved at købe hættetrøje i forskellige farver, har man altid en trøje der passer til. Det kan være at du skal have en i sort, hvid og en mere modig farve?

Brug fornuften

Når man skal forny sin garderobe til efteråret og vinteren, er det godt at bruge fornuften. For når man lige kommer fra de varme sommermåneder, kan det være svært at forestille sig hvornår man nogensinde vil få brug for en uldsweater med rullekrave. Der vil du en tidlig morgen med frostgrader takke dig selv, og endnu engang når alle omkring dig bliver syge fordi de går i alt for lidt tøj.