Fiks IT er virksomheden der kan hjælpe dig med din virksomheds IT. Virksomheden tilbyder en bred vifte af IT-opgaver. Du kan blandt andet vælge at outsource din IT til Fiks It. Med IT-outsourcing overlader du ansvaret for virksomhedens IT til Fiks IT. De tilpasser alle IT-løsninger til netop din virksomhed og udvælger sammen med dig de bedste løsninger.

Samtidig står de til rådighed 24/7, så du til enhver tid kan få hjælp til virksomhedens IT-udfordringer.

Læs mere om Fiks IT og IT-outsourcing på deres hjemmeside.

Hjælper med IT-systemer til din virksomhed

Moderne virksomheder er afhængige af gode IT-systemer som fungerer. IT-systemer som er sløve, uigennemskuelig og dårlige sænker medarbejderne effektivitet. Når IT-systemerne virker, bliver arbejdet også meget nemmere for dine medarbejder, idet de ikke skal bøvle med computeren.

Der findes mange programmer som kan understøtte virksomhedens arbejde. F.eks. Dynamics 365 som er et økonomisystem. Systemet består af et standardprogram, hvortil du har mulighed for at få tilpasset programmet til dine behov.

Ligeledes kan et program som Navision Partner hjælpe virksomheden med f.eks. at skabe overblik over virksomhedens næste projekt. I programmet kan du eskalere budgettet og blot holde styr på projektet på en effektiv måde.

Kontakt Fiks IT i dag så I sammen kan finde de IT-løsninger der passer bedst til din virksomhed.

IT-sikkerhed i højsæde

I en tid hvor mange virksomheder oplever hackerangreb, virusangreb o. lign., er det yderst vigtigt at have fokus på virksomhedens IT-sikkerhed. Når dig og dine medarbejdere agerer på nettet, bør I udvise forsigtighed. Internettet er dog en uundgåelig faktor i enhver moderne virksomhed. Her kan Fiks IT hjælpe jer, ved at give jer gode råd og vejledning i en sikker brug af internettet, så I undgår udefrakommende angreb. Et virus- eller hackerangreb kan nemlig gå hårdt ud over virksomheden. Derfor vælger mange virksomheder, uanset størrelse, at sætte IT-sikkerheden i højsæde.