Hos AP Maskiner A/S er vi dybt specialiserede i jordflytningsmaskiner som leveldumpers, powerblade, scrapers og meget mere.

Vi er stolte over at have importen i Danmark af de stærktemaskiner fra AP Machinebouw i Holland, som er kendt for at levere høj kvalitet.

Vi forhandler både nye og brugte maskiner, hvormed vi kan imødekomme de fleste krav og budgetter, når der skal bruges nye specialmaskiner til virksomhedens arbejdsopgaver.

Rådgivning og service i højsædet

Som forhandler af maskiner fra AP Machinebouw har vi en indgående produktviden, som vi ynder at omsætte til løsninger for vores kunders behov. Når vi hører om en opgave, er vi altid i stand til at anbefale de bedste maskiner til de specifikke behov.

Vores holdning er, at vi som fagmænd bærer et ansvar for, at vores kunder for den rette løsning, der skaber værdi hos dem.

For at kunne tilbyde optimal service, tilbyder vi naturligvis reparationer og vedligeholdelse af alle vores produkter. Maskinerne tilses kun af et veluddannet team, som kan hjælpe hurtigst muligt.

Vi har afdeling i både Kolding og Ringsted, og er altid klar til at hjælpe.

Er du interesseret i at høre mere om vores enkelte maskiner eller få rådgivning til et specifikt behov, er du naturligvis velkommen ti at kontakte os.