Hos Planteinspektion.dk arbejder vi med præcisionslandbrug, analyse, tildelingskort m.m. – når vi inspicerer mark, skov og vandmiljø.

Fordi vi er certificerede droneoperatører, kan vi sende droner med særlige kameraer i luften og dokumenter f.eks. markens sundhedstilstand via fotosyntese fra dronens avancerede kamera. Data kan tilmed omsættes til kort, der fodres ind i maskinparkens GPS-system, så miljøerne gødes helt præcist efter behovet eller du kan tage hånd om usunde afgrøder.

Resultatet er besparelser på sprøjtemidler – hvilket er til gavn for både økonomi og miljø – samt at bedre udbytte af afgrøderne.

Derfor skal du kontakte Dansk Planteinspektion

Dansk Planteinspektion er droneoperatør med speciale i aflæsning af afgrøders fotosyntese, men kan også foretage inspektion af f.eks. ejendomme, bygninger, antenner, elmaster og meget andet. Vi holder til i Randers, men kan levere inspektionsarbejde og data derom til hele landet – afhængigt af opgaven.

Når du kontakter os, får du fornøjelsen af et samarbejde med en certificeret dronepilot, der har godkendelser fra Trafikstyrelsen til at foretage flyvningerne.

Vi leverer hurtigt en analyse af det ønskede område – typisk allerede 24-48 timer efter flyvningen!

Ønsker du et specifikt tilbud på en opgave, er du altid velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi løser opgaven for dig og hvilke data du kan få glæde af.

Besøg vores hjemmeside på https://planteinspektion.dk/ – hvor du kan læse mere og finde kontaktoplysninger.