Chili Security er en dansk udbyder af antivirus-software, som du nemt og sikkert kan installere på din computer, hvis du vil undgå at få virus eller bliver angrebet af ransomware, der er det helt store emne lige for tiden. Chili har eksisteret siden 2014, og du kan læse mere om på Waoos hjemmeside.

Chili Security: Pakkeløsninger i abonnementform 

Når du klikker dig ind på Chili Securitys hjemmeside, kan du se, at de tilbyder forskellige pakkeløsninger. Der er altså løbende betaling for at anvende softwaren, men til gengæld får du et af markedets bedste programmer samt dansk support, såfremt du skulle have nogle spørgsmål. Noget, der kan være at foretrække, hvis du ikke er så velbevandret i IT-verdenen.

Generelt er der dog ikke nogen umiddelbar grund til, at du skulle få brug for support. Produktet er brugervenligt, og der opstår ikke komplicerede problemer undervejs. Det virker bare.

Brugervenligheden er i top 

Alt afhængigt af, hvilken enhed du bruger, skal du vælge en bestemt pakke. Her skelnes mellem PC, Mac og Android, så hvis du har en enhed, der kører med et af disse styresystemer eller tilhører denne kategori, har du altså mulighed for at vælge.

Samtidig finder du forskellige pakkeløsninger, så du ikke ender med at betale for en løsning, der indeholder meget mere, end du har brug for eller omvendt. Du finder blot den løsning, er passer sig til dit behov.