CAWO A/S er et professionelt blikkenslager-, snedker- og tømrerfirma lokaliseret i Haderslev. CAWO A/S har eksisteret i over 40 år og har en masse dygtige og kvalitetsbevidste tømrere, snedkere og blikkenslagere ansat. De er således meget alsidige i deres arbejde og kan af den årsag hjælpe med en bred vifte af opgaver, heriblandt nybyggeri, tagarbejde, udskiftning af vinduer og døre, isolering af huset samt blikkenslagerarbejde.

Nybyggeri

CAWO A/S har gennem årene udført en del nybyggeri – lige fra domicilbyggeri til mindre tilbygninger. De kan derfor hjælpe med alt fra små tilbygninger i form af f.eks. ekstra værelse eller en udestue til et helt nybygget hus. De har desuden et stort netværk af samarbejdspartnere, der sikrer kvalitetsprodukter til samme pris som et typehus.

Nyt tag og tagrenovering

CAWO A/S har mange års erfaring med tagrenovering samt lægning af nyt tag. De kan rådgive dig omkring den bedste løsning for dig, så du kan nyde dit hus i mange, mange år uden problemer. De går aldrig på kompromis med kvaliteten og sikrer en holdbar løsning år efter år.

Udskiftning af vinduer og døre

CAWO A/S kan hjælpe med at skifte dine eksisterende vinduer og døre ud, så du kan spare penge på varmeregningen. De er autoriseret VELFAC VinduesMester og har en grundig uddannelse i VELFAC vinduer og døre. De kan rådgive dig i forhold til den bedste løsning og leverer altid en løsning med flot finish, der holder år efter år.

Isolering

CAWO A/S har mange års erfaring med isolering af huse – og de kan udføre de fleste typer af isolering, heriblandt indblæsning i hulmur og loftsrum med flamingo, glas- eller papiruldsprodukter samt mere traditionel pladebatts-isolering. De anvender altid det nyeste udstyr, maskiner og produkter inden for isolering, så du er sikret et godt og holdbart resultat og undgår ”at fyre for gråspurvene”.

Blikkenslagerarbejde

CAWO A/S har noget utraditionelt også blikkenslagere ansat, da blikkenslagere og tømrer supplerer hinanden meget godt. Tømrer laver stort set altid forarbejdet til en stor del blikkenslagerarbejde – og det giver derfor god mening at have begge ansat. De kan derfor hjælpe med langt flere løsninger end almindelige tømrerfirmaer – og det gør både arbejdsprocessen mere smidig og minimerer risikoen for fejl og utætheder.