Overvejer du at tage ud og rejse, og er du i tvivl om, hvilken rejseform du skal vælge? Så læs med her, hvor du får 3 grunde til at vælge backpacking.

  1. Det er billigt. Ja, det kan være dyrt at tage ud på en lang rejse. Prisen på flybilletter, kost og logi afhænger meget af det land eller de lande, du vælger at rejse til. Men backpacking er uden tvivl den billigste rejseform, du kan vælge, hvis du gerne vil rejse lidt billigere. Som backpacker rejser du kun med din rygsæk, og du bor oftest på hostels, hvor du selv kan lave mad. Du har ikke mulighed for at shoppe, som hvis du havde en stor kuffert, så det vil også spare dig nogle penge.

  2. Du lærer at være selvstændig. Der kan opstå mange uforudsete udfordringer undervejs på en backpacker rejse, som du lærer at håndtere, for der er ingen kære mor eller far, der står klar med et sikkerhedsnet. Du lærer hurtigt at stå på egne ben, og du får en masse kompetencer, som du kan bruge, når du kommer hjem. Handlekraft og handlemod er bare to af de kompetencer, som du får ved at vælge backpacking.

  3. Du får oplevelser for livet. Dette er den ultimative bedste grund til at vælge backpacking. Hvis du er åben over for nye kulturer og mennesker, og hvis du vælger at have ja-hatten på fra start, vil du få de vildeste oplevelser på meget kort tid. Uanset hvor lang din rejse er, får du minder for livet.

Er du blevet overbevist om at vælge backpacking? Det kan måske virke grænseoverskridende at rejse som backpacker – især hvis du ikke er vant til at rejse. Derfor kan det være en god ide at booke ved et erfarent rejsebureau. Adventuredk arrangerer rejser for dig, som ønsker at rejse som backpacker sammen med andre. Læs mere om backpacking – rejser du aldrig vil glemme.